Barn

funkykidz 2-3 år

Det här är 40 minuters dans och rörelse för de allra yngsta tillsammans med mamma eller pappa. Kursen är på 10 veckor och idén är enkel: Till härlig musik skall vi ha en rolig stund tillsammans.
För mer information och anmälan klicka här

 

 

funkykidz 4-5 år

Här finns plats för alla med hopp och spring i benen. Musiken är garanterat svängig och det blir aldrig tråkigt. Här är vår idé att alla kan dansa och här är alla stjärnor. Instruktören bjuder in till "det stora danskalaset".
För mer information och anmälan klicka här 

 

 Funkykidzn 6-8 åt 

Till den senaste musiken och med de coolaste rörelserna har vi kul tillsammans. Vi hämtar inspiration från streetdance och showdans och ser till att barndans för alltid blir skoj, fräscht och med glimten i ögat.
För mer information och anmälan klicka här

 

 Funkyboys_logga

Funkyboyz är en tuff och häftig kurs i dans och träning endast för killar 7-12 år.
FunkyBoyz är
 inspirerat av hip hop, streetdance blandat med mycket styrka och kondition. Alla kan vara med oavsett förkunskaper. Släpp loss och ha kul med killgänget!
För mer information och anmälan klicka här 

 

Bliss logga

Bliss är en dansskola för dig som vill lära dig riktigt snygga koreografier till den senaste musiken av de grymmaste instruktörerna. Dessutom kan du träna hemma mellan lektionerna. På blissdance.se finns alltid koreografi från din lektion på nätet.

Lektionen bygger på en uppvärmningsdel och en koreografidel. Basen ligger på streetdance, men du får också ta del av de senaste danstrenderna. Bliss är Sverige största dansskola för dig mellan 9-14 år och vi finns alltid på på fräscha och moderna gym och träningsanläggningarI Bliss Dance Academy finns Sveriges coolaste dansinstruktörer som får dig att utvecklas, ha kul och bli hur duktig som helst.

Därför skall du dansa med Bliss:

  • Snyggaste koreografierna
  • Senaste och bästa musiken
  • Coolaste instruktörerna
  • Träna både på lektion och på nätet (Hur coolt är inte detta!!)

För mer information och anmälan 9-11 år klicka här:

För mer information och anmälan 12-14 år klicka här:

 

 


© 2013 Forum | info@forumlive.com | Djäknegatan 21, 211 35 Malmö | Tel: 040-330 200 | uppdateras av Forum, e-mail till Forum: info@forumlive.com