funkykidz 2-3 år bild

Börja dansa med Funkykidz 2-3 år

funkykidz 2-3 år

Det här är 40 minuters dans och rörelse för de allra yngsta tillsammans med mamma eller pappa. Kursen är på 10 veckor och idén är enkel: Till härlig musik skall vi ha en rolig stund tillsammans. Vi startar med samling och dansar sedan till både traditionell barnmusik blandat med pop. Vi utgår från upplevelsen och använder ofta rekvisita i danserna. Vi busar mycket och när man är 2-3 år finns inga krav på prestation. När musiken sätts på vill kroppen instinktivt röra på sig.
Mamma eller pappa finns med i dansen under hela lektionen.

För mer info om bakgrunden till konceptet besök gärna www.funkykidz.se


____________________________________________________________

Funkykidz Hits 7
 

Detta är en skiva som Funkykidz gör i samarbete med Heart Attack Music och John Ballard som står bakom låtar åt artister som Mojje, Bubbles och Ace of Bace. Skivan kommer att innehålla musik till höstens Funkykidzprogram. Den innehåller både nyskriven musik och favoriter i nya superfräscha dansversioner. Funkykidz Hitz 7 kommer lastad med flera härliga låtar som ingen kan sitta still till. Med andra ord Funkykidz Hitz är superstark och det svänger mer än någonsin! Funkykidz blir den enda dansskola i Norden med en egen skiva som kommer att släppas 2 ggr per år. Med den här skivan kan barnen på FunkyKidz/FunkyBoyz lyssna och träna hemma mellan passen.

 Pris 159kr
Obs! Begränsat antal skivor så beställ i tid! Först till kvarn...
____________________________________________________________


Start vecka 9 (2014)
Kurserna är på 10 ggr och varje lektion är 40 minuter lång och kostar 995 kr.
(50 kr i påminnelseavgift tillkommer om fakturan inte är betald innan förfallodatum)

OBSERVERA att det är uppehåll för lov vecka 16. Måndagsklasserna har även uppehåll den 21 april. Onsdagsklasserna har även uppehåll den 30 april.

              2-3 år
måndagar kl.16.00    ANMÄLAN
lördagar kl.10.40      ANMÄLAN
lördagar kl.11.30      ANMÄLAN
söndagar kl.10.15     ANMÄLAN

För ytterligare info ring 040-330 200  

 

 Dansochartist logga

 


© 2013 Forum | info@forumlive.com | Djäknegatan 21, 211 35 Malmö | Tel: 040-330 200 | uppdateras av Forum, e-mail till Forum: info@forumlive.com