IndoorWalking

Det senaste inom konditionsträning - träningen för alla. Träningen för dig som senior, har rehabiliteringsbehov, har viktproblem men även för dig som redan är aktiv motionär eller är elitidrottare.
Ett nytt sätt att träna - vi gör fantasifulla promenader, tar en tur i skidspåret eller kanske en joggingtur i terrängen - allt i takt till musik som är energifylld och rolig. Enkel och effektiv träning, där du även får med överkroppen i träningen.

En del av alla resultat som du får av denna träning är bl a
- Intensiv träning utan en känsla av matthet p g a överansträngda muskler
- Spänningar i rygg, nacke och axlar släpper
- Hög förbränning
- En vilja att komma tillbaka och uppleva det roliga

IndoorWalking är högeffektiv träning med dokumenterad hög förbränning och syreupptagning som dessutom kan utföras på hälften av tiden jämfört med andra träningsformer.

 

yellow Indoorwalking Lätt/Medel:
Denna nivå passar för dig som vill ha ett återhämtningspass efter ett mycket intensivt träningspass eller ett uppvärmningspass. Det passar också dig som har haft träningsuppehåll eller tränar för första gången eller vill komma tillbaka efter en skada. Vi promenerar i ett lugnare tempo med eller utan stavar. Låg intensitet och känslan av en låg ansträngningsnivå. För dig som vill ha ett medelpass är det bara att lägga på lite motstånd. Detta är ett pass som du helt och hållet anpassar till dig själv.

blue Indoorwalking Medel:
Passet för dig som tränar sedan tidigare och vill öka din syreupptagningsförmåga på ett nytt sätt. Vi jobbar i olika terränger och i olika intevaller. Här kan du också testa din kapacitet för ansträngning och uthållighet.

red Power:
Här är passet för dig som gillar utmaningar! Hård kondition med mycket styrka.


© 2013 Forum | info@forumlive.com | Djäknegatan 21, 211 35 Malmö | Tel: 040-330 200 | uppdateras av Forum, e-mail till Forum: info@forumlive.com