Spinning (cykling i grupp)

yellow Distans: Ett spinningspass med lägre intensitet, idealiskt när man vill Förbränna mindre kolhydrater och mer fett. Vi varierar oss så mycket vi kan, men håller intensiteten hela tiden på ganska låg nivå. Det här passet är också lämpligt för nybörjare som gått på lättspinning.

yellow Medel: "Originalet" när det är som bäst! Cykla genom all slags terräng, blanda olika intensiteter och moment. En allroundträning av kondition och muskler.

yellow SpinningQuick, 30 min: Ett medelpass för dig som inte kan offra hela lunchen men vill ha ut så mycket som möjligt på 30 min. Stretch ingår ej.

blue RPM™: Under 45 minuter pumpar muskler, pedaler och musik dig till att utmana dig själv och dina egna gränser. När du tränar RPM™ regelbundet förbättrar du framförallt din kondition, men benmusklerna tränas också effektivt.

red Power: Spinningpasset med träning till en högre dimension. Passet underhåller och ökar kondition och muskulära styrka. Vi roterar olika intensiteter och upplägg enligt ett schema och använder spinningens alla tekniker på omväxlande sätt. Alla som tränat vanliga spinningpass ett tag kan med fördel vara med.

 


© 2013 Forum | info@forumlive.com | Djäknegatan 21, 211 35 Malmö | Tel: 040-330 200 | uppdateras av Forum, e-mail till Forum: info@forumlive.com